Aan de Wal

Rederij Bootjes en Broodjes introduceert onze nieuwe locatie “Aan de Wal” aan Morsstraat 9 Leiden. Een gezellige plek om met een gezelschap tot 30 personen een besloten bijeenkomst te houden. Vlakbij het Brugwachtershuisje van Bootjes en Broodjes. Uiteraard kan dat gecombineerd worden met onze sloepen of een mooie groepsvaart in Leiden en omgeving.

Onderstaand vind u onze arrangementen. Wij vinden het natuurlijk ook leuk om uw specifieke wensen in te vullen. Stel uw vragen en voorstellen in het aanvraagformulier op de website van Aan de Wal. Wij gaan daar snel mee de slag en reageren snel. Houd er rekening mee dat we na 22.00u geen ontvangsten meer hebben.

Arrangementen

Aan de Wal

Rederij Bootjes en Broodjes introduceert onze nieuwe locatie “Aan de Wal”. Een gezellige plek om met een gezelschap tot 30 personen een besloten bijeenkomst te houden. Uiteraard kan dat gecombineerd worden met onze sloepen of een mooie groepsvaart in Leiden en omgeving.

Lunch Aan de Wal

Geniet van een heerlijk lunch op onze nieuwe locatie Aan de Wal. De lunch bestaat uit een salade buffet, huisgemaakte soep en uitgeserveerd een pastei met hartige vulling.

Borrel Aan de Wal

Een gezellige borrel in een sfeervolle ruimte die geheel tot uw beschikking is? Onze ruimte is perfect voor gezelschappen tot 30 personen. De borrel van 1 à 2 uur wordt begeleid met een uitgebreid assortiment aan hapjes.

High Tea Aan de Wal

Geniet van een klassieke high tea en laat u verrassen door onze hartige en zoete hapjes. De intieme locatie is perfect voor een high tea met familie of vrienden. De ruimte is geheel voor u gereserveerd.